2 - Kokosgüpfli - el més fàcil de tots!
Us poden recordar els panellets de coco (de fet... podrien ser cosins de 2 grau☺) però els "Kokosgüpfli" no porten gens d'ametlla: coco al 100%
Ingredients
Per a unes 30 peces (tot dependrà de la mida de les peces)
- 175 g de sucre
- 2 ous
- 200 g de coco ratllat
- Cireres confitades
De començament a fi
- Uns 60 minuts
Procediment
Escalfem el forn a 160 °C i preparem una safata de forn amb paper sulfurat
- En un bol batem el sucre i els ous fins tenir-los ben escumosos.
- Hi afegim el coco i ho remenem bé per tal d'integrar tots els ingredients.
- Deixem reposar la massa 30 minuts.
- Passat aquest temps, amb les mans una mica molles d'aigua, anem formant els turons de coco i els col·loquem a la safata del forn que ja tenim preparada.
- Seguidament agafem 15 cireres confitades i les partim per la meitat.
- Coronem cada un dels turons amb mitja cirera que enfonsarem lleugerament dins la pasta per tal d'evitar que ens caigui al coure.
- Enfornem durant uns 15-20 minuts i al treure les pastes del forn, les deixarem refredar completament per tal que s'endureixin una mica.
I ja hem acabat! Fàcils i boníssims... si us agrada el coco, és clar!☺
Si guardeu els turons dins una caixa metàl·lica i els deixeu en un lloc fresc i sec, es conserven durant setmanes sense problemes. Al posar-los dins la caixa i per evitar que les cireres enganxin els turons els uns amb els altres, podeu fer sostres separats amb paper de forn.
0 komentar:
Posting Komentar