4 - Dattel-Crispies - Els més cruixents!
Cruixents i sense forn! Podeu estar segur que us sorprendran: a en Reto no li agraden massa els dàtils però aquests "Guetzli" els menja de dos en dos☺
Ingredients
Per un motlle de 16 x 26 cm
- 62 g de margarina
- 55 g de sucre
- 20 g de mel
- 168 g de dàtil
- 72 g d'arròs inflat
- Sucre de colors - opcionals
De començament a fi
- Uns 60 minuts: el temps de coure i deixar-ho refredar.
Procediment
Engreixem i folrem amb paper sulfurat un motlle o atuell baix . Millor si és quadrat o rectangular: un motlle per brownies o una carmanyola poc fonda fan el fet☺
- Posem la margarina, el sucre i la mel en un cassó al foc a baixa temperatura per tal que es desfaci i s'integrin.
- Mentrestant espinyolem els dàtils, els tallem a trossos i els afegim a la barreja de margarina i mel.
- Deixem que cogui a poc a poc i ho anem remenant fins que els dàtil s'hauran desfet.
- Ho traiem del foc i hi afegim els cereals. Ho remenem tot bé fins que els cereals quedin completament barrejats amb la pasta de dàtil.
- Avoquem la pasta dins el motlle mentre encara és calenta i l'aplaneu amb un corró per fondant. Si no teniu un corró petit d'aquest tipus, ho feu amb un got.
- Si hi voleu afegir el sucre de colors, ho feu ara i seguidament hi torneu a passar "l'aplanadora"☺
I ja ho tenim! Finalment el deixem refredar completament i un cop fred el tallem a quadrats per fer-ne porcions individuals.
Cruixents, sense forn i BONÍSSIMS!! Us ho prometo!!☺
0 komentar:
Posting Komentar